CHANG THONG THAI

MENU

We willen de traditionele Thaise keuken verheffen door moderne kooktechnieken en presentatiestijlen toe te passen, terwijl we toch trouw blijven aan de authentieke smaken en ingrediënten van Thailand.

Dit omvat het experimenteren met unieke smaakcombinaties, het gebruik van lokale ingrediënten om een unieke twist toe te voegen, en het presenteren van gerechten op visueel verbluffende manieren die de schoonheid van de Thaise keuken laten zien.

DOWNLOAD MENU

Zout, pittig,

zuur en zoet

Traditionele thaise

ingrediËnten zorgen voor een

sensatievan smaak die meeneemt

naar onze herkomst.

Asian Soul

TRADITIONELE

SMAKEN.

Het zoeken naar balans gebeurt ook in het eten zelf. De 4 basissmaken van de Thaise keuken zijn zoet, zuur, zout en pittig en die moeten zoveel mogelijk in balans zijn.Bijvoorbeeld in de bekende 

Thaise rode curry hebben we als hoofdingrediënten rode chili pasta (pittig), melk van de kokosnoot (zoet), vissaus (zoutig) en limoengras (zuur) waardoor de 4 smaaksensaties samengaan.

Moderne keuken

GEBALANCEERDE
SMAKEN

Hier wordt gezorgd voor de juiste balans tussen al deze smaken en dat is de sleutel van een geslaagd Thais gerecht. Ervaar dit nu ook in Chang Thong Thai, een authentiek Thais restaurant te Brugge.

De beleving van omgeving, gezelschap en de gerechten. Kies voor uzelf en anderen en geniet van elkaar en elkaars eten. 


Proef, deel en geniet.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

EN REIS MET ONS MEE.

Share by: