Chang Thong Thai Brugge

thaise keuken in brugge

U zoekt Thaise Keuken in Brugge? De mens zoekt al eeuwen naar evenwicht, naar balans. Ying & yang. Koud en warm. Bij de Thaise keuken – één van de beste ter wereld – is dit in overvloed aanwezig.

Er is altijd balans tussen kleur, smaak en textuur. Kortom Thaise Keuken Brugge.
Het mysterie van het Oosten op uw bord…

Het zoeken naar balans gebeurt ook in het eten zelf. De 4 basissmaken van de Thaise keuken zijn zoet, zuur, zout en pittig en die moeten zoveel mogelijk in balans zijn.

Bijvoorbeeld in de bekende Thaise rode curry hebben we als hoofdingrediënten rode chili pasta (pittig), melk van de kokosnoot (zoet), vissaus (zoutig) en limoengras (zuur) waardoor de 4 smaaksensaties samengaan.

In de keuken wordt dan gezorgd voor de juiste balans tussen al deze smaken en dat is de sleutel van een geslaagd Thais gerecht. Ervaar dit nu ook in Chang Thong Thai, een authentiek Thais restaurant te Brugge.

Chang Thong Thai Restaurant & Take Away

Laat u in dit romantische restaurant te Brugge verleiden door de eeuwenoude eetcultuur van Thailand. Nergens ter wereld staat eten zo dicht bij de manier van leven en de cultuur. De cultuur van de glimlach, de innerlijke rust en de bijpassende smaken.

Eten ‘op zijn Thais’ is ook een totale beleving. De beleving van omgeving, gezelschap en de gerechten. Kies voor uzelf en anderen en geniet van elkaar en elkaars eten. Proef, deel en geniet.

Een bekend Thais gezegde gaat als volgt:

‘Sib Paak Waa Mai Thao Taa Hen’.

Letterlijk wil dit zeggen: ‘Kijken is 10 monden waard’.


Spring gerust binnen in Chang Thong Thai, kijk eens rond en zet u genietend neer. Wij doen de rest.